Over mij

Al vanaf mijn kindertijd wist ik dat ik graag iets met dieren wou gaan doen. Zo is de opleiding dierenosteopathie op mijn pad gekomen. Na mijn 5 jarige opleiding “kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen” aan de universiteit van Antwerpen, heb ik mij dan ook direct ingeschreven voor de opleiding dierenosteopathie aan het ICREO instituut (International college for research on equine osteopathy). Hierdoor werd mijn interesse alleen maar groter in het hele functioneren van het dierlijke lichaam. 

Wie is dierenosteopaat Lieze?


Ik ben Lieze een grote dierenvriend in hart en nieren. Ik woon samen met mijn vriend en mijn 2 siberische katten Fes en Jeph in Arendonk


"Het is mooi om te zien hoe het lichaam één geheel vormt en hoe alles met elkaar is verbonden.''

Dierenosteopathie
Dierenosteopathie

In augustus 2020 ben ik afgestudeerd en sindsdien ben ik als dierenosteopaat actief in het werkveld. Naast dierenosteopaat, heb ik ook mijn eigen humane kinesisten praktijk in Arendonk. 


Doordat ik osteopathie zo interessant vind, ben ik in september 2020 aan de vier-jarige humane opleiding osteopathie gestart aan de IAO (International Academy of Osteopathy). Hierbij hoop ik in de toekomst zowel ruiter als paard te kunnen behandelen. Want het is belangrijk dat zowel ruiter als paard geen blokkades hebben en dus mooi één geheel vormen.

"Ik vind het heel belangrijk om rust en vertrouwen uit te stralen naar het dier. Zodat het dier zich zeker op zijn gemak voelt."

Wil je graag meer lezen over dierenosteopathie en interessante weetjes te weten komen.  

Kijk dan zeker mijn Instagram of facebook pagina na!